Hvem er vi

Sct. Georgs Gilderne i Aalborg består i dag af 10 gilder med mellem 14-31 medlemmer i hvert gilde. Samlet tæller vi lidt over 200 medlemmer i dag. Gilderne har hjemsted på Gildeborgen i Aalborg, læs mere på siden “Gildeborgen“.

Gilderne er et fællesskab og mødested for både tidligere- og nuværende voksne spejdere/FDF’ere, eller voksne med en interesse for spejderarbejdet. Alle er velkommen i gilderne, blot man kan vedkende sig spejder- og gildeidealerne. Aalborg gildernes historie findes under siden “Gildernes Historie

Vi yder på forskellige vis støtte til spejder/FDF arbejde i Aalborg og omegn, om dette måtte være med folk til afvikling af et arrangement, og/eller økonomisk til et arrangement/projekt. Spejderkontakten er vores kontaktudvalg til spejderne. Læs mere på siden “Spejderkontakten

Derudover afholder vi også selv forskellige arrangementer med det formål at samle penge ind til vores fonde og hjælpekasser. På siden “Hvad laver vi” kan du læser mere om de arrangementer vi deltager i eller arrangere. Yderlig information om vores fonde og hjælpekasser findes på siden “Velgørenhed“.

Der er 3 kvindegilder, 4 mandsgilder, og 3 blandet M/K gilder. De enkelte gilder er selvstændige enheder under Aalborg distriktsgilde, hver med deres egne arrangementer, vedtægter og regler. Derudover findes der 2 laug som går på tværs af gilderne. Du kan finde en oversigt over gilder og laug på siden “Gilder og Laug“. Her finder du også links til gildernes egne sider, hvor du kan læse mere om det enkelte gilde.